Pieteikšanās tirdzniecības misijai izstādes “Big Science Business Forum 2024” ietvaros
16/08/2024
23:59
Generali Convention Center, Trieste
09/08/2024
Autors: LETERA

Aicinām LETERA biedrus pieteikties dalībai tirdzniecības misijai izstādes “Big Science Business Forum 2024” ietvaros un iepazīties ar iespējam, ko piedāvā sadarbība ar lielākajiem Eiropas zinātņu infrastruktūras centriem.

Tirdzniecības misijas mērķis ir apmeklēt izstādi “Big Science Business Forum 2024”, kas reizi divos gados ir galvenā tikšanās vieta starp Eiropas valstu uzņēmējiem un lielajām zinātnes infrastruktūras organizācijām. Izstādes laikā uzņēmumi varēs uzzināt par lielākajiem iepirkumiem un R&D projektiem, kurus zinātņu organizācijas plāno īstenot tuvākajā laikā, kā arī nodibināt kontaktus ar šo organizāciju tehniskajiem un iepirkumu pārstāvjiem, un citu valstu uzņēmumiem, kuri jau aktīvi sadarbojas ar šīm organizācijām.

Izstāde “Big Science Business Forum 2024” notiks no 1.-4.oktobrim Triestē, Itālijā. 

Dalībniekiem izstādē būs pieejams Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras (LIAA) stends, kā arī būs iespēja piedalīties B2B tikšanās un tīklošanās pasākumā ar Skandināvijas un Igaunijas uzņēmumiem.

Tirdzniecības misijas programma:

  • B2B tikšanās ar Eiropas zinātņu organizāciju tehniskajiem un iepirkuma pārstāvjiem un uzņēmumiem
  • Paralēlo sesiju apmeklējums pēc atbilstības uzņēmuma profilam. Sesijās tiks prezentēti zinātņu organizāciju tuvākie projekti un iepirkumi. Visas paralēlās sesijas: https://www.bsbf2024.org/parallel-sessions/
  • Tīklošanās vakars ar skandināvu un igauņu uzņēmējiem, kas jau strādā ar zinātņu centriem, kā arī zinātņu centru pārstāvjiem
  • Iespēja piedalīties izstādes organizētās gala vakariņas: https://www.bsbf2024.org/dinner/
  • Ja uzņēmumam ir interese par Itālijas tirgu, tad papildus programmā ir iespēja iekļaut individuālās tikšanās ar itāļu potenciālajiem partnerim, sadarbojoties ar LIAA pārstāvi Itālijā Gunti Rubīnu

Tirdzniecības misiju organizē LIAA, uzņēmums tajā var piedalīties gan par maksu, gan sedz organizēšanas izmaksas ar de minimis atbalstu. Vairāk par izmaksām, dalības nosacījumiem un pieteikšanās tirdzniecības misijai https://business.gov.lv.

! LETERA Klastera projekta ietvaros tirdzniecības misijas dalībniekiem tiks segti ceļa, dzīvošanas un dienas naudas izdevumus 85% apmērā.

Aicinām izmantot iespēju!

Visi pasākumi
16/08/2024
23:59
Generali Convention Center, Trieste
Dalīties:
Citi pasākumi
Aizvērt
/