Vebinārs Eiropas Savienības atbalsts tehnoloģiju uzņēmumiem
22/02/2024
10:00
Tiešsaiste
31/01/2024
Autors: LETERA

LIAA aicina uzņēmējus pietiekties vebināram par Tehnoloģiju pārstāvniecības Briselē pakalpojumiem un par Eiropas Savienības centralizēti izsludinātajiem konkursiem 2024. gadā priekš tehnoloģiski ietilpīgiem uzņēmumiem.

ES ir vairāk kā 30 dažādas programmas, kurās Latvijas uzņēmumi, kas pārstāv tehnoloģiski ietilpīgas nozares, tostarp elektrotehnikas un elektronikas ražošanu, var piedalīties, iekļaujoties kopprojektos. Egita Aizsilniece-Ibema, Latvijas inovāciju un tehnoloģiju pārstāvniecības Briselē vadītāja iepazīstinās ar pārstāvniecības darba plānu 2024. gadam un pastāstīs, kāpēc uzņēmumam interesēties par ES finansējumu. Tāpat būs iespējams iepazīties ar LETERA biedra SIA “Aerones Engineering” pieredzes stāstu par ES finansējuma apgūšanu. 2023.gada nogalē SIA “Aerones Engineering” saņēma 4,4 miljonu EUR grantu no Eiropas Savienības Inovāciju fonda, kas paredzēts augsti inovatīviem, mērogojamiem un ambicioziem infrastruktūras projektiem, vērstiem uz CO2 emisiju samazināšanu. Seminārā Aerones pārstāvēs Grantu projektu nodaļas vadītāja Lauma Blūmentāle.

Semināra darba valoda: latviešu. Dalība: bez maksas.

! Pieteikšanās obligāta platformā business.gov.lv līdz 21. februāra plkst. 15.00.

Semināra noslēgumā paredzēta jautājumu & atbilžu sesija. Lai semināra vadītājs varētu laicīgi sagatavot atbildes, aicinām interesējošos jautājumus iesūtīt jau reģistrēšanās brīdī.

Seminārs norisināsies tiešsaistē platformā Zoom (saite tiks nosūtīta 1 dienu pirms semināra). Seminārs tiks ierakstīts un ieraksts pieejams business.gov.lv sadaļā “Materiāli”.

Atgādinām, ka Latvijas inovāciju un tehnoloģiju pārstāvniecības Briselē sniedz konsultācijas un palīdz Latvijas uzņēmumiem orientēties plašajā ES konkursu piedāvājumā.

Visi pasākumi
22/02/2024
10:00
Tiešsaiste
Dalīties:
Citi pasākumi
Aizvērt
/