Pieteikšanās dalībai Latvijas nacionālajā stendā izstādē electronica 2024
11/02/2024
Minhene (Vācija)
24/01/2024
Autors: LETERA

Aicinām LETERA biedrus pieteikties dalībai Latvijas nacionālajā stendā izstādē electronica 2024.

Plānots, ka dalībai izstādē LIAA nodrošinās individuāla dizaina kopsstendu, kas būs pamanāms un atradīsies vienā no centrālajām hallēm. Tādēļ aicinām izmantot unikālo iespēju iepazīstināt ar saviem produktiem un pakalpojumiem vairāk nekā 70`000 lielu apmeklētāju auditoriju. electronica ir pasaulē lielākā elektronikas nozares izstāde, kas notiks no 12.-15.novembrim Minhenē. Vairāk par izstādi https://electronica.de/en/.

! Pieteikšanās pagarināta līdz 11.februārim, aizpildot pieteikuma anketu https://business.gov.lv/pasakums/nacionalais-stends-electronica-2024

Pieejamais atbalsts – dalība nacionālajā stendā (platības noma, stenda izgatavošana un uzstādīšana, mārketinga pakalpojumi) 100% apmērā tiks finansēta no Mazo un vidējo uzņēmumu (MVU) inovatīvās uzņēmējdarbības attīstības programmas. Tāpat LIAA nodrošinās savu klātienes atbalstu izstādes laikā, kā arī sniegs palīdzību potenciālo partneru uzaicināšanai un uzņēmumu individuālo tikšanos programmu sagatavošanā.

Dalības nosacījumi – LIAA veiks dalībnieku atlasi, izvērtējot pieteikuma anketā norādīto informāciju. Ar kritērijiem varat iepazīties ŠEIT.
Stenda platība ir ierobežota, tādēļ aicinām nekavēties ar pieteikuma iesniegšanu!

LIAA kontaktpersona:
Kristīne Čerņeviča
LIAA Ārējās tirdzniecības veicināšanas departamenta
Vecākā projektu vadītāja
Tel. +371 29426500
kristine.cernevica@liaa.gov.lv

Visi pasākumi
11/02/2024
Minhene (Vācija)
Dalīties:
Citi pasākumi
Aizvērt
/