Aretai skaļruņu sērija Contra saņem prestižo Red Dot Award: Product Design 2022 balvu
12/05/2022
Autors: LETERA

SIA “Aretai” izstrādātā skaļruņu sērija Contra ir saņēmusi prestižo Red Dot Award: Product Design 2022 balvu.

  • Aretai Contra kolekcija:

“Apvienojot vienā produktā reti sastopamas funkcijas, Contra kolekcija ir rezultāts meklējumiem pēc ideālas formulas mūžīgam dizainam un skaņai, kas izgatavota ar precīzu tehnoloģiju un rūpīgu meistarību. Contra kolekcija iemieso Aretai Northern Sound koncepciju – juteklisko pieredzi, ko sniedz ziemas rītu kraukšķīgais un vitālais svaigums, ko ieskauj dabas dāsnie un robusti plašumi.”

Contra kolekciju veido trīs, dažādas jaudas skaļruņi 100S, 200F un 350F. Mazākā sērija Contra 100S tika demonstrēta vienā no nozīmīgākajām high-end audio izstādēm ASV Axpona 2022. Izstādes laikā Contra 100S novērtēja pazīstamais audiofilu žurnāls Stereophile. Ar pārskatu varat iepazīties – Aretai 100S loudspeakers with Benchmark DAC3, LA4, and AHB2s.

Red Dot Design Award ir viens no lielākajiem dizaina konkursiem pasaulē, kurā ik gadu tiek pieteikti vairāk kā 20`000 estētiski pievilcīgi, funkcionāli, viedi un inovatīvi produkti. Red Dot balva ir starptautiski atzīts izcila dizaina zīmols, kura pirmssākumi meklējami jau 1955.gadā. Ar mūsdienās pazīstamo Red Dot zīmolu balva tiek piešķirta kopš 1992.gada. Balva tiek pasniegta reizi gadā. Lai profesionāli novērtētu daudzveidību dizaina jomā, balvas tiek pasniegtas trīs disciplīnās: Red Dot Award: Product Design, Red Dot Award: Brands & Communication Design un Red Dot Award: Design Concept. Konkursam pieteiktos produktus, komunikācijas projektus, kā arī dizaina koncepcijas un prototipus vērtē profesionāla Red Dot žūrija.

4 FOTO
Visi jaunumi
Aretai

Skaļruņu ražošana

Kontakti

Adrese: ​Balasta dambis 66, Rīga, LV1048
Kontaktpersona: Jānis Irbe
Tālrunis: +37129223823
E-pasts: contact@aretai.com
Mājas lapa: www.aretai.com

Dalīties:
Saistītie jaunumi
Aizvērt
/