Projekta “Elektronikas, optikas, elektrotehnikas un telekomunikācijas uzņēmumu darbinieku prasmju pilnveidošana” jaunumi
21/06/2017
Autors: LETERA

LETERA aktīvi turpina projekta “Elektronikas, optikas, elektrotehnikas un telekomunikācijas uzņēmumu darbinieku prasmju pilnveidošana” (projekta Nr. 1.2.2.1/16/A/011) realizāciju, kā rezultātā kopš 2016. gada jūnija ir noorganizēti 74 apmācību kursi un vairāk kā 266 apmācīti nozaru darbinieki.

Apmācību kursa vadīšanā tika iesaistīti ne tikai Latvijas profesionāļi, bet arī Igaunijas un Nīderlandes nozaru eksperti, kuru līdzšinējā pieredze mērojama pasaules mērogā.

Pieprasītākās viedās specializācijas jomas līdz šim:

  • Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas (apmācību kursa tēmas kā: IT kursi, CompTIA Network+®, VoIP un IPTV tehnoloģijas, Oracle Database kursi, Multivides un televīzijas tehnoloģijas, Optiskās blīvēšanas tehnoloģijas u.c.);
  • Viedie materiāli, tehnoloģijas un inženiersistēmas (apmācību kursa tēmas kā: Visa darbaspēka integrācija pārejai uz bezatlikuma tehnoloģiju pielietošanu ražošanā un loģistikā, IPC-7711/7721 Certified IPC Trainer (CIT), IPC Certified Interconnect Designer-Basic CID, Qualified Rework & Repair Engineer u.c.).

2017. gada II ceturksnī esam uzsākuši jaunu apmācību kursu plānošanu nozares uzņēmumiem aktuālās jomās:

  • Ražošanas inženierzinības un vadība (skat. šeit);
  • Ražošana un pārstrāde (skat. šeit);
  • Vides aizsardzība (skat. šeit).

Aicinām izmantot izdevību pilnveidot un attīstīt savu darbinieku prasmes un iemaņas, saņemot ERAF atbalstu līdz pat 70% apmērā no apmācību izmaksām.

Ja jūs vēlaties saņemt vairāk informāciju par apmācību iespējām un atbalsta saņemšanu, lūdzam sazināties ar projekta vadītāju Daci Uškeneku, tel.: 67288360, e-pasts: apmacibas@letera.lv.

Apmācību projekts „Elektronikas, optikas, elektrotehnikas un telekomunikācijas uzņēmumu darbinieku prasmju pilnveidošana” Nr.1.2.2.1/16/A/011.

Visi jaunumi
Dalīties:
Saistītie jaunumi
Aizvērt
/